Na 500 schoten bij een kogelgeweer en na 10.000 schoten bij een hagelgeweer of na een periode van drie jaar heeft een vuurwapen groot onderhoud nodig om nog veilig en goed te kunnen functioneren, ook wanneer er altijd uitgebreid en goed klein onderhoud is gepleegd. Wij hebben hiervoor meerdere specialistische geweermakers in dienst die in onze werkplaats het wapen geheel demonteren. Ieder onderdeel wordt met de uiterste zorg schoongemaakt en gecontroleerd op onvolkomenheden. Waar nodig wordt in overleg met de klant onderdelen gerepareerd of vervangen. Na de grote onderhoudsbeurt en het in elkaar zetten is het vuurwapen weer als nieuw en gereed voor veel jacht- en schietplezier. Ook bij het eventueel opnieuw inschieten van een kogelgeweer kunnen wij van dienst zijn. Omdat er op het ogenblik aanzienlijke beperkingen op de jacht en de schietsport zijn is het nu het meest geschikte moment om groot onderhoud te laten uitvoeren waardoor het wapen later in perfecte staat klaar is voor direct gebruik.

Groot onderhoud
Kogelgeweer vanaf: € 85,-
Hagelgeweer vanaf: € 95,-

Tijdelijk met gratis wapen reinigingsset
Aanbieding is geldig tot 1 mei 2021 bij een grote onderhoudsbeurt.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo

Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.