Proefschieten Kogelgeweer

Geweermakerij Elspeet biedt u de mogelijkheid voor proefschieten van kogelgeweren. Onder begeleiding van onze medewerkers kunt u één of meerdere wapens uit proberen op de schietbanen van het nabijgelegen “Nationaal Jachtschietcentrum Berkenhorst”. Voor het proefschieten met een kogelgeweer moet u wel even een afspraak maken via onze winkel op 0577 – 491 546 of stuur een e-mail naar info@geweermakerij.nl met uw verzoek. We nemen dan contact op met u.

Proefschieten pistool of revolver
Proefschieten van vuistvuurwapens is alleen mogelijk op dinsdag. Ook dit doen we op de schietbanen van De Berkenhorst. U wordt begeleid door een medewerker van Geweermakerij Elspeet. Voor het proefschieten met een revolver of pistool is een afspraak noodzakelijk.

Voor het proefschieten met hagelgeweren hebben we de beschikking over diverse banen in Nederland:

  • S.V. de Betuwe in Ommeren (Lienden)
  • K.S.V de Voorst in Kuinre (Noordoostpolder)
  • Dorhout Mees (Biddinghuizen)

U kunt via de winkel een afspraak maken voor proefschieten met hagelgeweren. Eén van onze medewerkers zal op de afgesproken datum naar de afgesproken hagelbaan afreizen.

Proefschieten kan alleen tijdens de openingsuren van Geweermakerij Elspeet. Voorkom teleurstelling en maak vooraf een afspraak per telefoon via 0577 – 491 546. Houd ook rekening met eventuele evenementen welke op een schietbaan georganiseerd worden.