Nieuwe voorraad Blaser R8 Ultimate

Net ontvangen, drie gloednieuwe Blaser R8 Ultimate geweren. Geen lange wachttijd dus. De R8 Ultimate met zijn ergonomische perfectie inclusief duimgat zorgt voor een volledig ontspannen positie en optimale controle over het wapen. Met de modulaire uitrustingsopties kan de R8 Ultimate precies op je individuele behoeften worden afgestemd. Ook de opties zoals bijvoorbeeld verschillende wissellopen hebben wij heel veel op voorraad. Een compleet geweer dat volledig aan je eigen behoefte voldoet direct uit voorraad leverbaar!

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.