jacht

Het Coronavirus (COVID-19) zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden in ons land en de rest van wereld. Onze winkel blijft vooralsnog open maar we zullen ons daarbij wel houden aan de bepalingen die door de Rijksoverheid worden opgelegd. Om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen zullen wij daarnaast extra hygiëne maatregelen nemen. Per dag kunnen de maatregelen worden gewijzigd. We houden u op de hoogte van de actuele situatie.

  1. Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts.
  2. Behoort u tot een kwetsbare groep zoals ouderen en personen met verminderde weerstand dan verzoeken wij u onze winkel nu niet te bezoeken.
  3. Bent u onlangs in een risicogebied geweest, dan verzoeken wij u onze winkel nu niet te bezoeken.
  4. Aan al onze klanten vragen wij om onze winkel alleen te bezoeken in goede gezondheid en in hoogstnoodzakelijke gevallen. Daarnaast vragen wij u de bezoektijd zo beperkt mogelijk te houden. Geeft u eventueel van tevoren vast telefonisch door welke artikelen u nodig heeft, dan leggen wij deze vast voor u klaar.
  5. Wij vragen van alle klanten die ons tijdens deze periode komen bezoeken bij binnenkomst en vertrek de handen te reinigen. Wij zullen daarbij zorgdragen voor alle voorzieningen.
  6. Zowel bezoekers als medewerkers zullen gepaste afstand bewaren van minimaal 1,5 meter.
  7. Klanten die uitgebreide informatie en adviezen willen hebben over wapens en jachtaccessoires, verzoeken wij dit op een moment te doen onder betere omstandigheden. Telefonisch of per e-mail staan we u uiteraard graag te woord.
  8. Wij vragen u betalingen zoveel mogelijk via een bankoverschrijving vooraf of via PIN in onze winkel te doen. In verband met het hygiëne protocol liever geen contant geld.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo