De nieuwe FjällRäven collectie is vanaf medio september leverbaar in onze winkel

BRENNER PRO JACKET

Waterdichte jachtjas van zacht, geruisloos G-1000 Silent. Met veel zakken, waaronder één met een munitiehouder op de mouw.

DREV JACKET

Soepele jas voor de actieve jacht van zacht G-1000 Silent met waterdichte voering op kwetsbare plekken. Afneembare capuchon en diverse praktische zakken.

FOREST PARKA

Robuuste, gevoerde parka van G-1000 Silent Eco. Stormcapuchon en praktische zakken, inclusief een munitiezak.

POLAR FLEECE JACKET

Robuuste fleece jas met capuchon gemaakt van heavy-duty gelaagd fleece.

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Ga direct naar het overzicht van onze actuele wapenvoorraad van wapens die in onze winkel worden aangeboden. Zoekt u een bepaald model of wapen die u niet op de website ziet staan? Bel eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.