De nieuwe Swarovski drijfjachtkijker

Uit voorraad leverbaar de nieuwe Swarovski drijfjachtkijker Z8i 0,75-6×20 met een gezichtsveld van 56 meter op 100 meter. Alle leverbare typen nu in de winkel !!!

Vrijdag 14 september 2018 kunt u vanaf 19:00 ’s avonds komen proefschieten met de nieuwe drijfachtkijker. Schrijf u snel in want vol=vol. info@geweermakerij.nl

Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Klik op de onderstaande afbeelding voor een introductie op Youtube:

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Ga direct naar het overzicht van onze actuele wapenvoorraad van wapens die in onze winkel worden aangeboden. Zoekt u een bepaald model of wapen die u niet op de website ziet staan? Bel eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.