jacht

Zoals ieder jaar zijn we ook nu weer een paar dagen vrij rond de feestdagen. We genieten dan net als iedereen van gezelligheid en lekker eten tijdens de Kerstdagen en oud en nieuw. Van vrijdag 24 december t/m dinsdag 4 januari zijn we dan ook gesloten. Vanaf woensdag 5 januari 2022 zijn we weer geopend en staan we klaar om iedereen weer te helpen. Alvast hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022 toegewenst met heel veel jacht- en schietplezier.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo

Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.