Jachtboutique Geweermakerij Elspeet blog browning b15

Browning B15 bock hagelgeweer

een sterk, modern geweer met klassieke uitstraling,

gemaakt om probleemloos staalhagel te schieten!

Negentig jaar na introductie van de legendarische B25 heeft Browning in 2015 het model B15 Beauchamp uitgebracht. Dit is het hagelgeweer waar Browning liefhebbers jaren naar hebben uitgekeken!

Het Browning model B15:

  • is net als de B25 ontwikkeld en geperfectioneerd door de wereldberoemde wapensmeden van de Fabrique Nationale te Herstal, Luikse traditie dus;
  • heeft daardoor als vanzelfsprekend een perfecte balans en maximale betrouwbaarheid;
  • is vervaardigd met uiterste precisie en een verfijnde afwerking;
  • is leverbaar in 4 klassen met een keuze uit fraai gedetailleerde gravures en topklasse houtkwaliteit.

Sluitstuk met zeer slank profiel

Door de lage bouw van het sluitstuk kunt u met de B15 sneller richten en daardoor beter instinctief schieten. De terugstoot en opslag worden door de lage bascule aanzienlijk verminderd. U kunt daardoor vanuit een comfortabeler houding schieten. Het slanke profiel maakt de B15 zeer wendbaar bij het aangooien en effectief tijdens het afvuren!

Nieuw high-performance trekker mechanisme

Het nieuwe afvuur systeem is korter, sneller en lichter. Geeft daardoor een directere controle bij het afvuren. Browning’s innovatieve trekker mechanisme geeft het zekere gevoel dat er altijd een tweede schot kan worden afgevuurd. Gegarandeerd, ongeacht de omstandigheden!

kijk op de website van John M. Browning collection

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo