geweermakerij

Opnieuw hebben we een ons corona verkoop scenario moeten aanpassen. Omdat door de landelijke overheid is besloten weer een algehele lockdown door te voeren zijn vrijwel alle winkels gesloten. Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet heeft als essentieel bedrijf een vrijstelling voor klanten die artikelen nodig hebben of reparaties moeten laten uitvoeren t.b.v. beheer en/of schadebestrijding. Op vertoon van de jachtakte kunt u dan ook zonder afspraak naar onze winkel komen. We raden u wel aan om zoveel mogelijk alleen te komen om drukte te vermijden.

Ook alle andere klanten blijven uiteraard van harte welkom. Voor hen hebben we een afhaalpunt in onze winkel. Het is daarbij wel belangrijk om eerst de bestelling telefonisch, via de mail of Whatsapp door te geven.

Deze aanpassingen gelden voorlopig t/m vrijdag 14 januari 2022. Daarnaast is onze winkel in verband met onze normale eindejaarssluiting gesloten van vrijdag 24 december t/m dinsdag 4 januari. Vanaf woensdag 5 januari 2022 zijn we weer geopend onder bovenstaande condities.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo

Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.