De wapenkoffers van King & More zijn speciaal gemaakt voor het vervoer van wapens in kwetsbare omstandigheden, zoals bijvoorbeeld luchttransport of vervoer over slechte wegen. De koffers zijn speciaal gemaakt voor de Blaser R8 en vervaardigd van supersterk 1.6 mm dik aluminium, met de hand gelast en voorzien van vier lagen softfoam. Geen schade meer aan uw geweer dus! De indeling is variabel in verband met de accessoires en toebehoren, zo kunnen er bijvoorbeeld verschillende wissellopen meegenomen worden. We hebben twee soorten op voorraad!

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo