De Beretta 692 Sporting Kleiduivenwapen

De Beretta 692 Sporting is een dubbelloops ‘Over and Under’ hagelgeweer (bockgeweer) speciaal ontwikkelt voor het kleiduiven schieten. Doordat traditionele eigenschappen zijn gecombineerd met technologische ontwikkelingen, is de Beretta 692 Sporting het ultieme competitie hagelgeweer dat zich onderscheid door goede ballistiek en een fantastische vormgeving. Met de Beretta 692 Sporting wil Beretta de serieuze kleiduifschutter een kwalitatief goed wapen aanbieden voor een schappelijke prijs.

Eigenschappen Beretta 692 Sporting:

  • Unieke Over and Under Steelium Plus lopen met een langer conisch profiel. Dit langere conische profiel zorgt voor een verbeterde en een gelijkmatige drukopbouw in de loop. De Beretta 692 heeft minder terugslag.
  • B-Fast Balance System gepositioneerd in de kolf. Door gewichtjes toe te voegen of weg te nemen kan de balans worden aangepast en individueel worden afgesteld.
  • Verbrede bascule voor een hogere stabiliteit voor en na ieder schot.
  • Verstelbare trekker.
  • Sleutel voorzien van een rubberen coating voor een goede grip tijdens het breken van het geweer.
  • Mooie tot glans gepollijste bascule voorzien van zwart gouden details.

Optie voor een verstelbare kolf

De Beretta 692 hagelgeweer kan optioneel worden geleverd met een verstelbare kolf. De hoogte en de buiging van de kolf kunnen individueel worden ingesteld. Met één wapen meerdere kleiduivendisciplines schieten, precisie afstelling van een kleiduivenwapen of een kolf die ingesteld kan worden op individuele voorkeuren? Een verstelbaar wangstuk is een waardevolle optie voor kleiduivenschutters.

Voor meer informatie en specifieke vragen kunt u bij de specialisten van Geweermakerij Elspeet terrecht. U kunt deze bereiken op 0577 – 491 546 of via info@geweermakerij.nl.

Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.