Geweermakerij Elspeet

In verband met de nieuwe corona maatregelen zijn wij de komende drie weken tijdens de koopavonden beperkt open. Van woensdagavond 17 november t/m woensdagavond 1 december kunnen alleen klanten die artikelen nodig hebben of reparaties moeten laten uitvoeren t.b.v. beheer en/of schadebestrijding op vertoon van hun jachtakte van de koopavond gebruik maken. Alle andere bezoekers aan onze winkel blijven tijdens deze periode uiteraard van harte welkom gedurende de normale openingstijden met uitzondering van de koopavonden.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo

Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.