open

De Rijksoverheid (ministerie van Landbouw Natuur en Visserij) acht het van belang dat schadebestrijding van wild en preventie van de Afrikaanse varkenspest kan worden voortgezet. Om dit te bereiken moeten jagers terecht kunnen bij een wapenhandelaar voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden ten behoeve van de genoemde jachtactiviteiten. De tijdelijke regeling “maatregelen Covid-19” kent hiertoe een uitzondering op de sluiting van publieke plaatsen. Ook is in voorkomende gevallen aanschaf van onderdelen of munitie voor jachtwapens noodzakelijk.

Vanaf woensdag 6 januari 2021 zijn wij daarom geopend voor jachtaktehouders die artikelen nodig hebben of reparaties moeten laten uitvoeren t.b.v. beheer en/of schadebestrijding. Klanten die niet in het bezit zijn van een jachtakte kunnen alleen terecht voor reparaties. Omdat Nederland in een lockdown zit in verband met de coronapandemie willen wij als Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet er alles aan doen om besmettingskansen tot een minimum te beperken. Vandaar dat wij alleen op afspraak werken!

Afspraken kunnen gemaakt worden op woensdag van 10:00 tot 19:30 uur en donderdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:30 uur. Hierbij vragen wij u de volgende procedure in acht te nemen:

  • Probeer bij het maken van de afspraak zoveel mogelijk de tijd in te schatten die u nodig gaat hebben en houdt die zo kort mogelijk.
  • De winkeldeur is in principe dicht, belt u als u voor de winkel staat naar 0577-491546. Wij doen vervolgens de deur voor u open als er geen verdere afspraken zijn.
  • Kom alleen (of na overleg met ons met meerdere indien de noodzaak aanwezig is).
  • Draag een mondkapje.
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst, wij hebben een ontsmettingszuil staan.
  • Houdt zoveel mogelijk afstand van de verkoper.
  • Als winkelbezoek niet nodig is, laat dan zoveel mogelijk artikelen opsturen, dit kan niet met wapens, munitie of onderdelen van wapens.
  • Vanaf dinsdag 5 januari kunt u telefonisch of per email contact opnemen voor een afspraak, voor deze datum kunt u al een e-mail sturen met een afspraakverzoek, dan kunnen wij dit vervolgens bevestigen.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo