Lowa Renegade

De Lowa Renegade is een multi­talent dat zich heeft ontwikkeld tot een echte cult­schoen. Een must have voor iedere jager. De klas­sieker onder de outdoor schoenen biedt ook na twintig jaar zijn waarde te hebben bewezen nog een tijdloos frisse look en een optimaal loop- en draag­comfort. Goede pres­taties en een optimaal draag­comfort zorgen voor de perfecte schoen voor de jacht. Vanaf nu bij Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet verkrijgbaar in de kleur Slate-Blackberry voor dames en Slate voor Heren.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo

Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.