Geweermakerij Elspeet hagelpatronen

Geweermakerij Elspeet heeft een eigen merk hagelpatroon dat speciaal ontwikkeld is voor de kleiduivensport. Voordat de GE1 hagelmunitie werd geïntroduceerd, is met deskundige kleiduivenschutters veelvuldig overlegd én getest met verschillende soorten hagel, verhoudingen en bekers. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een hagelpatroon dat snel is en opvallend weinig terugslag kent.

GE1 Hagelpatroon nu te koop voor sportschutters
De GE1 Hagelpatroon is ook het patroon dat Geweermakerij Elspeet gebruikt voor de Van Rhee Trophee schietwedstrijd en bij demonstraties inzet. De GE1 Hagelpatroon is inmiddels standaard in ons assortiment opgenomen en kan gewoon door sportschutters worden gekocht voor eigen gebruik en tijdens het wedstrijd schieten.

Ook jachtmunitie
Naast het schieten van kleiduiven, is de GE1 Hagelpatroon ook getest in jachtsituaties en geschikt bevonden voor het schieten van eenden, duiven, kraaien en kauwen.

Let op: voor het kopen van munitie en wapens dient men in het bezit te zijn van geldige documenten. Wij vragen hiernaar als u bij ons wapens en/of munitie wilt kopen. Vergeet niet uw schietsportverlof of jachtakte mee te nemen als u wapens of munitie wilt kopen.

Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.