1
2
3
4
5
6
7
Tikka T3
1

Roterend montagepunt voor geweerriem aan de zijkant van de kolf.

2

Opvallende oranje elementen voor betere zichtbaarheid.

3

Drie standen safe.

4

Opvallende geweerriem.

5

Speciale keep.

6

Korte loop

7

Roterende loopring voor goede ligging op de rug.

Buks speciaal voor nazoekwerk

Een goede nazoekbuks heeft een aantal bijzondere kenmerken. De hier afgebeelde Tikka T3 met kaliber 8 x 57 JS is speciaal door ons samengesteld. Dit wapen is voor zowel links- als rechtshandige gebruikers verkrijgbaar en voorzien van een korte loop, zodat deze niet boven het hoofd of de schouderpartij uitkomt. Hiermee wordt het risico voorkomen dat de buks blijft steken in het struikgewas of dichte begroeiing. De oranje elementen en de opvallende geweerriem zorgen voor goede zichtbaarheid tijdens de nazoek. Verder zijn er een aantal extra opties aangebracht zodat de buks nog veiliger en efficiënter wordt. De standaard safe is door ons vervangen door een speciale safe met drie standen en heeft als voordeel dat het wapen veilig kan worden ontladen. De bevestigingen van de geweerriem aan de kolf en de loop zijn roterend zodat de buks goed op de rug gedragen kan worden. Een speciale keep / korrel zorgt ervoor dat het wapen nog doeltreffender wordt.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.