Geweermakerij Elspeet Perrazzi High Tech S

Nieuw binnen! Perrazzi High Tech S

Nieuw binnen! De Perrazzi High Tech S met 4 mm verhoogde bies, verstelbare kolf en 81 cm lopen. Hetzelfde model waar Frank Hasekamp mee schiet. Dit exemplaar heeft een uitzonderlijk mooi stuk hout. Zelfs test schieten met de Perrazzi High Tech S is mogelijk. Maak een afspraak!

Delen:

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Ga direct naar het overzicht van onze actuele wapenvoorraad van wapens die in onze winkel worden aangeboden. Zoekt u een bepaald model of wapen die u niet op de website ziet staan? Bel eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Volg ons