Nieuws

open

Open op afspraak vanaf 6 januari

Open zijn voor jachtaktehouders die artikelen nodig hebben of reparaties moeten laten uitvoeren . . .
vacature

Vacature medewerker backoffice en magazijn

Wordt jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar versterking voor onze backoffice en magazijn.
Blaser R8

Blaser R8 Leather

Deze Blaser R8 Leather kolven hebben we zo voor je klaar liggen. Samen met een wisselloop, alle andere accessoires en een Swarovski . . .
mondkapjes

dragen van mondkapjes

In navolging van de nieuwste maatregelen van de Nederlandse overheid zullen wij als personeel van Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet vanaf . . .
jachtopleiding

Geslaagd voor de jachtopleiding?

Op zoek naar een goede jacht-uitrusting. Daar is niet alleen deskundig advies voor nodig, maar ook een mooie aanbieding of actie.
Sauer 101

Sauer 101

Sinds 2013 is de Sauer 101 serie kogelgeweren van de Duitse wapenfabrikant J. P. Sauer & Sohn een begrip in de jacht. Deze premium geweren zijn . . .
blaser f16

Blaser F16 voorraad

We kregen de afgelopen week een aantal Blaser F16's geleverd en hebben ze gelijk een mooie plek in onze winkel gegeven. De Blaser f16 is . . .
Wrendale Designs

Wrendale Designs

Wrendale Designs maakt originele Engelse jacht cadeaus geïnspireerd door het prachtige platteland en het buitenleven in Lincolnshire. . .
schietbaan

Opening NJC Berkenhorst

Goed nieuws voor alle jagers en sportschutters. Vanaf woensdag 1 juli opent Nationaal Jachtschietcentrum Berkenhorst . . .
koopavond

Koopavonden

Vanaf woensdag 17 juni zijn we 's avonds weer open tot 20.00 uur. Ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus . . .
Luchtbuks kopen

Nog meer luchtbuksaanbiedingen

We hebben weer nieuwe Luchtbuksaanbiedingen! Tijdens de hele maand mei krijg je bij aankoop van een uit voorraad leverbare luchtbuks een . . .
jacht

Coronavirus maatregelen

Het Coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden in ons land en de rest van de wereld. Onze winkel blijft vooralsnog open . . .

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo