Nieuws

Sauer 101

Sauer 101

Sinds 2013 is de Sauer 101 serie kogelgeweren van de Duitse wapenfabrikant J. P. Sauer & Sohn een begrip in de jacht. Deze premium geweren zijn . . .
blaser f16

Blaser F16 voorraad

We kregen de afgelopen week een aantal Blaser F16's geleverd en hebben ze gelijk een mooie plek in onze winkel gegeven. De Blaser f16 is . . .
Wrendale Designs

Wrendale Designs

Wrendale Designs maakt originele Engelse jacht cadeaus geïnspireerd door het prachtige platteland en het buitenleven in Lincolnshire. . .
schietbaan

Opening NJC Berkenhorst

Goed nieuws voor alle jagers en sportschutters. Vanaf woensdag 1 juli opent Nationaal Jachtschietcentrum Berkenhorst . . .
koopavond

Koopavonden

Vanaf woensdag 17 juni zijn we 's avonds weer open tot 20.00 uur. Ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus . . .
Luchtbuks kopen

Nog meer luchtbuksaanbiedingen

We hebben weer nieuwe Luchtbuksaanbiedingen! Tijdens de hele maand mei krijg je bij aankoop van een uit voorraad leverbare luchtbuks een . . .
jacht

Coronavirus maatregelen

Het Coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden in ons land en de rest van de wereld. Onze winkel blijft vooralsnog open . . .
hagelgeweer

Proefschieten met hagelgeweren

Harm Abma is onze nieuwe schietinstructeur die het proefschieten met hagelgeweren gaat begeleiden. Je kunt hem ontmoeten bij ...
Africa Hunting Roadshow

Africa Hunting Roadshow

De manager en Professional Hunter van ARU Game Lodge Veronica uit Namibië vertelt deze avond over de schoonheid . . .
lahoux

Nachtzichtdagen 2019

De komende week staan we helemaal tot je dienst tijdens de Nachtzichtdagen. Op woensdag zijn we tot 21.00 uur ...
Swarovski Z8i

Swarovski Z8i 3,5-28x50 P actie

Gratis ballistische toren bij aanschaf van de nieuwe Z8i 3,5-28x50 P en alle andere ...
Browning Pair

Browning Pair B15

Direct uit voorraad leverbaar. Een echte Gentleman’s Gun, kaliber 20, licht en veelzijdig. De Browning B15 is ontwikkeld ...

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo