Optiek

Om te kunnen treffen dient men goed te kunnen zien. Hoe meer we zien, hoe beter we treffen. Geweermakerij Elspeet heeft een mooi assortiment topklasse verrekijkers en richtkijkers van merken als Swarovski, Zeiss en Leica.

Onze collectie houdt niet op bij de duurdere merken maar wij leveren ook goedkopere, en toch kwaltitatief hoogwaardige merken als Gambit en Minox.

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Ga direct naar het overzicht van onze actuele wapenvoorraad van wapens die in onze winkel worden aangeboden. Zoekt u een bepaald model of wapen die u niet op de website ziet staan? Bel eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.