Langeafstand- en precisiekijkers

Geweermakerij Elspeet is gespecialiseerd in kwaliteit richtkijkers voor langeafstand schutters, veeleisende jagers en PG-100 schutter. Onze aanbevelingen:

  • SWAROVSKI l heeft de X5(i) kijkers in het assortiment voor de langeafstand. Uitgerust met een niet-meevergrotend richtkruis (in het 2de beeldvlak). Een perfecte richtkijker voor de jager en de sportschutter die bijvoorbeeld precisiegeweer PG-100 beoefent;
  • KAHLES 6-24×56 is een zeer geschikte richtkijker voor lange-afstand precisie schutters.  Met Parallax verstelling en richtkruis in het 1ste beeldvlak (FFP), dus mee vergrotend tijdens het zoomen. Een topkwaliteit kijker die bovendien goed verkrijgbaar is;
  • SCHMIDT & BENDER PM 2 is een vanouds bekende fabrikant van kwaliteitsoptiek. Weer terug van weggeweest, op voorraad 5-25×56 en 10-50×56. Deze kijker zijn te leveren met een ruime keuze uit o.a. beeldvlakken, draadkruizen, klikversellingen.
  • LEICA levert een lange-afstand richtkijker van 6.5-26X56 tegen een zeer scherpe prijs door af te zien van een verlicht kruis en meervoudig zoombereik. Voor precisieschieten zijn deze prijzige extra’s minder noodzakelijk, echter de prestaties blijven absolute Leica topklasse. Richtkruis in het 2de beeldvlak. Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs: € 1985,-.

VOLG ONS