Heerlijk voorjaar en weer lekker naar buiten. Pas wel op voor teken, die kleine beestjes die gevaarlijk zijn omdat ze de Borrelia bacterie kunnen verspreiden die de ziekte van Lyme veroorzaakt. Controleer jezelf na een tocht door het bos dus goed of je geen teken hebt. Teekwerende kleding van het merk Rovince geeft goede bescherming. De kleding is geïmpregneerd met een uiterst effectief teek werend middel en blijft protectie bieden tot wel 100 wasbeurten.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo