Sauer 101

Sinds 2013 is de Sauer 101 serie kogelgeweren van de Duitse wapenfabrikant J. P. Sauer & Sohn een begrip in de jacht. Deze premium geweren zijn speciaal bedoelt voor de jager die de voorkeur geeft aan een klassiek wapen zonder een modulair systeem en toch gebruik wil maken van de unieke Sauer eigenschappen zoals precisie, soepele grendelactie, betrouwbaarheid en perfecte balans. Zes van de negen modellen uit deze productgroep zijn bij ons direct uit voorraad verkrijgbaar, geen lange levertijden, ook dat is uniek.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo