Jachtcursisten verloting 2021

Dinsdag 15 juni zijn we speciaal voor jachtcursisten die geslaagd zijn voor de jachtopleiding geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Je kunt zo snel van Dorhout Mees naar Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet om te vieren dat je geslaagd bent. Wij gaan er een leuk feest van maken en we geven je graag deskundig advies over alles wat maar met de jacht te maken heeft.  Ook liggen volgens traditie hier de bekende gratis jachtaktemapjes voor je klaar. Daarnaast doe je bij de aanschaf van een vuurwapen automatisch mee aan onze grote verloting onder de jachtcursisten. Er zijn heel veel mooie prijzen te winnen zoals een Swarovski verrekijker, een Lahoux warmtebeeldcamera, een Franchi kogelbuks, een Hawke richtkijker en nog veel meer.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo

Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.