Swarovski Z8i

Nu bij aanschaf van de nieuwe Z8i 3,5-28×50 P en alle andere Swarovski richtkijkers uit de Z8i serie een gratis ballistische toren (BTF), monteren, inschieten en snelheidsmeting ter waarde van €375,-. Deze actie is geldig t/m 31 oktober 2019. De Z8i serie bestaat uit de meest krachtige en best presterende richtkijkers op de markt. De nieuwe Z8i 3,5-28×50 P heeft zelfs bij een vergroting van 28x een buitengewoon hoge detailweergave. Dit maakt het ideaal voor gebruik op lange afstanden. De slanke, krachtige richtkijker weegt slechts 665 g en heeft een lengte van 380 mm, waardoor het de ideale richtkijker is voor veeleisende jachten.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo

Chat openen
1
Waar kunnen we bij helpen?
Stel een vraag.