Geweermakerij Elspeet loodvrije munitie

Zowel in Nederland als in het buitenland verplichten steeds meer overheidsinstanties, waaronder Staatsbosbeheer, De Domeinen, lokale regeringen van een aantal Duitse deelstaten, maar ook particuliere grondbezitters het gebruik van loodvrije kogelmunitie tijdens de jacht.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet biedt u de mogelijkheid deze loodvrije kogelmunitie uit te proberen. Bij ons is deze munitie per set van 5 loodvrije kogels, onafhankelijk van soort of merk voor slechts 3 euro verkrijgbaar. En wanneer u nog wat kogels over heeft dan kunt die gewoon weer teruggeven.

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet logo