Kadootjes in de jachtsfeer

Geweermakerij Elspeet biedt, als het om specifiek jachtgerelateerde kado-artikelen gaat, een diversiteit aan items.

Voor een jachtvriend, uw partner of een ander familielid, of iemand die van het buitenleven houdt, bieden we een leuk assortiment aan kado’s en souvenirs van de Veluwe.

Buitenleven cadeaus

Een greep uit ons assortiment: gebronsde onderzetters, deurhaken, kussens en wandkleden van Gobelin stof, glaswerk en mokken met jachttaferelen, jachtkookboeken, dienbladen, zachte huiden van diverse dieren, zoals damhert, schaap, konijn etc. an A-kwaliteit. De grote hertenstangen en mooie reeëngeweien sluiten aan bij de hedendaagse woonstrends. Ook stoere mannenkadootjes, o.a thermosflessen, messen en slijpers, wandborden etc. zijn bij ons verkrijgbaar. Zelfs voor de kleine portemonnee hebben we leuke kadootjes of kunt u kiezen voor een kadobon van Geweermakerij Elspeet.

Een dagje uit

Kortom, een bezoekje aan Geweermakerij Elspeet in combinatie met een bezoek aan de wapenwinkel en Nationaal Jachtschietcentrum De Berkenhorst is voor iedere jager en sportschutter een absolute aanrader. Let op: de wapenwinkel is alleen toegankelijk indien u in het bezit bent van een vergunning of verlof. De kleding en cadeau winkel is wel vrij toegankelijk.

Wij zien u graag een keer bij ons in de winkel!

VOLG ONS