Wapens

Geweermakerij Elspeet is een wapenhandel gespecialiseerd in wapens voor de jacht- en schietsport.

We importeren verschillende wapenmerken rechtstreeks van de fabriek, waaronder de merken Steyr, Heym, Browning, Perazzi en Aya. Daarnaast zijn we dealer van bekende wapenmerken als Beretta, Blaser, Mauser, Sako en Tikka. Naast verschillende merkwapens, hebben we ook onze eigenbouw buksen.
Geweermakerij Elspeet is gespecialiseerd in een aantal specifieke wapentypes:
  • Alle soorten jachtwapens
  • Wapens voor de kleiduivensport
  • Groot kaliber precisie wapens
Verder leveren we vuistvuurwapens (pistolen en revolvers), luchtbuksen en wapens voor de discipline militair geweer.
In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Ga direct naar het overzicht van onze actuele wapenvoorraad van wapens die in onze winkel worden aangeboden. Zoekt u een bepaald model of wapen die u niet op de website ziet staan? Bel eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem uw akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.

VOLG ONS