Beretta 690 Field III

Nieuw in de collectie: de Beretta 690 Field III

Beretta presenteert een nieuw hagel jachtgeweer: de 690 Field III. We weten al dat Beretta bock hagelgeweren levert die volgens traditie elegant, duurzaam en betrouwbaar zijn. Met de 690 Field III krijgt Beretta het weer voor elkaar haar beproefde traditionele ontwerp over/under jachtgeweer te verbeteren met de nieuwste technologie.

De 690 is lichter dan de succesvolle modellen 687 vanwege een opnieuw ontworpen loopgedeelte. Gecombineerd met een lichtere kolf is een totaalgewicht van onder de 3,25 kg mogelijk, met behoud van een perfecte balans, passing en gevoel.

Elke gebruiker heeft zijn eigen wensen en behoeftes. De 690 Field III biedt een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen en mogelijkheden tot aanpassing. Het geweer is leverbaar in 3 verschillende looplengtes, uitgerust met 5 verwisselbare chokes.

De lopen zijn van de bekende en exclusieve Steelium legering en staan garant voor precisie gecombineerd met duurzaamheid zonder compromis. Het sluitstuk is licht en bijzonder sierlijk uitgevoerd. Naar persoonlijke smaak en voorkeur kan gekozen worden uit een grote variatie aan gravures.

Voor de kolf is er een ruime keuze in soorten, maten en kwaliteit hout.

De nieuwe 690 Field III biedt mogelijkheden genoeg om voor een prachtig Beretta hagelgeweer te kiezen, wat maximaal aan uw eigen esthetische, technische en niet te vergeten al uw weidmannsheil voorwaarden voldoet!

Kom de 690 Field III bekijken en aangooien in onze winkel!

Zie voor een prachtige promotievideo van Beretta: https://www.youtube.com/watch?v=c7V2Ru6GVl0