Beretta DT11

De Beretta DT11 is het favoriete kleiduivenwapen van vele  prestigieuze kleiduivenschutters en heeft al meer prijzen gewonnen dan enig ander kleiduivenwapen. Vele schutters zijn positief verrast door de eigenschappen van de DT11 en het gemak waarmee het wapen schiet. De DT11 is ook een ideaal hagelgeweer voor de ganzenjacht en wordt door jagers gebruikt die ook regelmatig op de kleiduivenbaan te vinden zijn. De Beretta DT11 is balans technisch vanuit de fabriek geoptimaliseerd en geeft minder terugslag dan het gemiddelde kleiduivenwapen.

De Bertetta DT11 Sporting

Een kaliber 12 Bockgeweer met 70 mm met 71, 76 of 81 cm lopen. De DT11 is gemaakt van topklasse materialen en beschikt over een uitneembaar trekkersysteem. Standaard is de Beretta DT11 in de fabriek geoptimaliseerd en wordt het wapen met 5 wisselschokes geleverd. Dit zijn de Beretta EOS (Extended Optima Chokes). Het hout is met de hand afgewerkt waardoor de Beretta DT11 een bijzonder mooie uitstraling heeft meegekregen van de geweermakers.

Omdat de Beretta DT11 Sporting AS beschikt over het bekende B-Fast balancing system van Beretta. Een mooi geweer voor echte liefhebbers van kleiduifschieten.