Steyr Mannlicher

Steyr Mannlicher geweren

Steyr, ook wel Steyr Mannlicher genoemd, is een Oostenrijks topmerk. Steyr fabriceert kogelwapens voor zowel de jager als voor de sportschutter. Kenmerkend voor deze wapens zijn de koudgehamerde lopen (extra slijtvast). Als herkenning en visitekaartje laten ze de hamersporen er op zitten.

Steyr Mannlicher, ook wel per abuis als ‘Steyer’ geschreven, levert een heel arsenaal aan geweren voor de jacht, de schietsport en militaire wapens. De schutter die een wapen zoekt van topkwaliteit met een veiligheid grendelsysteem adviseren wij een Steyr.

Steyr geweren op voorraad bij Geweermakerij Elspeet

Geweermakerij Elspeet betrekt de Steyr Mannlicher wapens rechtstreeks van de fabriek. Van dit merk hebben we 4 testwapens ter beschikking . De Steyr Sbs (Safe bolt system) in diverse uitvoeringen:

  •  De Pro Hunter uitvoering (kunststof kolf)
  •  De Classic standaard
  •  De Classic light
  •  De Classic semi weight

Daarnaast leveren wij de Classic standaard indien gevraagd ook met duimgat. Al deze wapens zijn uitgerust met een Swarovski kijker.

In 2014 introduceerde de Steyr Mannlicher de vernieuwde CLII (Stery Mannlicher Classic 2). Natuurlijk kunt u voor deze CL2 Steyr bij Geweermakerijk Elspeet terrecht.

Let op !!! dit is een internationale prijslijst. Deze prijzen zijn verkoopprijzen exclusief 21 % B.T.W.