Wegwerkzaamheden

Van maandag 25 mei t/m vrijdag 3 juli a.s. zal de parkeergelegenheid bij Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet tijdelijk niet bereikbaar zijn in verband met wegwerkzaamheden. Tijdens deze periode kunt u gebruik maken van de parkeergelegenheid bij de kerk van de Gereformeerde Gemeente en bij het Kulturhus (zie kaart). We blijven uiteraard te voet bereikbaar vanaf beide parkeergelegenheden die zich op korte afstand van onze winkel bevinden. En de koffie staat zoals u gewend bent altijd voor u klaar. Meer informatie en updates op onze  contactpagina

Delen:

Actuele wapenvoorraad

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met de beste wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Zoekt u een wapen dat niet op onze website vermeld staat? Bel of mail eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.