Werkplaats

Geweermakerij Elspeet beschikt over een professionele werkplaats waar ons team van gediplomeerde geweermakers voor u klaarstaat. In deze werkplaats worden alle mogelijke reparaties en aanpassingen aan geweren, buksen en vuistvuurwapens uitgevoerd. U kunt bij ons terecht met wapens voor de jacht, maar ook voor schietsport en luchtwapens.

Professionele werkplaats… Gediplomeerde geweermakers

Nieuwe geweren aanpassen

Wanneer u een nieuw geweer bij ons koopt, dan wordt deze desgewenst door onze geweermakers voor u persoonlijk aangepast en samen met u ingeschoten. Montage van een richtkijker, verlengen van de kolf of reparatie van een defect? Uw wapens zijn in vertrouwde handen bij de wapenmakers van Geweermakerij Elspeet.

Vakkundige wapen reparaties

Een schutter kan geen risico’s nemen als het gaat om de betrouwbaarheid van zijn wapen. Laat uw geweer of vuistvuurwapen alleen maar repareren door een vakbekwame geweermaker. Voor moderne wapens kunnen we vaak orginele onderdelen bestellen en de kapotte of versleten onderdelen vervangen. Ook klassieke en handgemaakte wapens die revisie nodig hebben, kunnen bij Geweermakerij Elspeet worden aangeboden. In overleg met de geweermaker wordt beoordeeld of het loont om een wapen te gereviseren.

Onze geweermakers zijn zelf ervaren schutters, bekend met de jacht en verschillende schietsport disciplines. Twee van onze geweermakers zijn tevens lid van het Orion Precision schietteam.

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte wapens. We beschikken over een eigen professionele werkplaats met wapenmakers die vakkundig wapens reviseren en repareren.
Ga direct naar het overzicht van onze actuele wapenvoorraad van wapens die in onze winkel worden aangeboden. Zoekt u een bepaald model of wapen die u niet op de website ziet staan? Bel eens met onze medewerkers.

Alle vuurwapens die bij ons te koop zijn, zijn alleen verkrijgbaar indien u in het bezit bent van een geldige jachtakte, een sportschietverlof of verzamelaars die in het bezit zijn van een wapenontheffing. Wapens worden niet online verkocht. Neem u akte, verlof of ontheffing mee wanneer u een wapen wilt kopen. Ook wanneer u enkel munitie wilt kopen.